Корпоративне сходження на г.Хом'як колективу комерційного банку "УкрСиббанк" з інструктором мережі СК "Альянс" - Лілією Ганиш

Спортивний, активний   відпочинок  несе в собі не просто позитивні емоції, але й зміцнює здоров'я колективу, адже після  тижня роботи в офісі потрібен відпочинок на природі. Завдяки організації відпочинку, який сміливо можна назвати корпоративом, народжується справжня команда - працівники   об'єднані і згуртовані спільною ідеєю. До того ж проведення подібного заходу не в стінах офісу  додасть йому невимушеності.

Так цих вихідних, 10 червня, СК "Альянс" організував корпоративне сходження на г.Хом'як колективу АТ "УкрСиббанк" з інструктором мережі СК "Альянс" - Лілією Ганиш ! 

 Якщо вам потрібно організувати корпоративний відпочинок для своїх колег, ми з радістю вам допоможемо. Команда наших фахівців     у найкоротші терміни розробить для вас індивідуальну програму незабутнього відпочинку!

Відпочивай активно зі спортивним клубом «Альянс»!
Фітнес- тури, які організовує мережа спортивних клубів «Альянс»– це відпочинок у приємній компанії, який поєднує в собі заняття спортом, здорове харчування, активне та цікаве проведення часу.
Разом з нами Ви матимете змогу насолоджуватись чарівними краєвидами мальовничої природи, відпочивати на свіжому повітрі, підніматися на вершини Українських Карпат , сплавлятися по Дністру, займатися фітнесом, розважатися та просто відпочивати у дружній та веселій компанії.
Відпочинок зі спортивним клубом "Альянс" - це незабутні враження, які запам'ятаються Вам надовго!!!

Приєднуйтесь!