Кросфіт - варто спробувати!

 Одне  тренування  у ск "Альянс"    може перевернути уявлення про   можливості людського організму!Кросфіт - це 100% робота з самовіддачею. Ядерний вибух для тіла!

Інтенсивні, цікаві і різноманітні тренування вже давно вибирали для себе професійні спортсмени, топ-моделі, співробітники спецпідрозділів охорони і спецреагування бойових підрозділів, а тепер вони доступні Тобі!

Кросфіт чудово вписується в будь-який, найбільш завантажений графік, дозволяючи тренуватися і прогресувати у зручний час! Кросфіт незамінний для тих, хто хоче знайти по-справжньому функціональну форму, стати до дідька сильним, пекельно витривалим, а найголовніше, отримувати прилив ЕНЕРГІЇ та життєвого тонусу ПОСТІЙНО! Гармонія фізичного розвитку, різнобічна підготовка, здатність максимально ефективно виконати будь-яке поставлене завдання - ось що вимагає від нас життя! І не даремно в XXI столітті це стає модним!

Кросфіт будується на чотирьох базових принципах.

Перший - різноманітність. Не зациклюйтеся! Якщо хочеш максимального результату - НЕ концентруйся на чомусь одному, старайся вносити в тренінг нові, несподівані елементи. Кросфіт широко застосовує методи і засоби з тренування легкоатлетів, штангістів, гімнастів, акробатів, веслярів. Ми сильні в усьому, і у нас немає слабкостей в дрібницях!

Другий головний принцип - це функціональність рухів. Не секрет, що в фітнес-залах панує культ тренажера, найскладнішого механічного пристосування, призначеного для детального опрацювання нашого тіла. Однак, не все так очевидно! І сьогодні мода, яка панувала десятиліттями, починає вивітрюватись. Штанги, гирі, перекладини, кільця, вага власного тіла, стара добра скакалка - ось те, що нам потрібно для придбання ідеальної форми! Всі рухи, які ми виконуємо на тренуваннях, можуть зустрітися в реальному житті, і ми повинні бути готові до будь-якої ситуації!

Третім компонентом, без сумніву, є поступовість і масштабованість наших завдань. Ми ніколи не змусимо тебе робити ті рухи, які ти належно не освоїв і не закріпив. Ти не будеш піднімати штангу, загрозливу твоєї техніці. Ми - за поетапність в освоєнні нового. Візитна картка кросфіту - "тренування дня", "workout of the day" (ВОД). Перебуваючи в одній групі і в один час, її здатний виконати будь-який - від чемпіона світу з важкої атлетики до 15-річного підлітка або пенсіонера. Всі рухи, ваги не є стандартними, і інструктор неодмінно підбере для тебе адекватну заміну будь-яким незвичним і складним речам.

Четвертий секретний інгредієнт, котрий поєднує воєдино всі інші і перетворює нашу фітнес-методику зі склянки позавчорашнього фрешу в ураганний коктейль - інтенсивність. Пам'ятай! Працює не методика, не програма і не тренер. Працює людина. Працюєш Ти! Ми змушуємо викладатися по повній. На тренуваннях ми гранично сконцентровані і не дозволяємо відволікатися на дрібниці. Всі завдання виконуються на час, який фіксується кожним учасником тренування, незалежно від рівня підготовки. Для кросфіту не існує вікових, вагових і інших обмежень, це спорт для всіх і для Тебе!

Хочете спробувати? Немає нічого простішого!

 Чекаємо Вас по вул. Надрічна 223 щопонеділка, щосереди та щоп'ятниці о 20:15 та щовівторка, щочетверга о 10:15.

по вул. Галицька 145 Б щовівторка та щочетверга о 20:15 та щосуботи об 11:00