Головне про гейнер

Гейнер є нічим іншим як збалансованим і якісним білково-вуглеводним замінником харчування. Гейнер досить калорійний продукт. Баланс речовин і калорій може бути різний і варіюється, як правило, від 400 до 800 ккал на середню порцію, з 50-80 грамами вуглеводів і 20-60 грамами протеїну.

Спочатку гейнери були не просто калорійними, а містили значну кількість цукру і жирів. Це забезпечувало швидкий набір маси, ось тільки накопичення жиру часто було надмірним, і «платою» за швидке зростання м'язової маси був зайвий жировий прошарок в проблемних місцях тіла спортсмена. Розвиток науки підштовхнув виробників до створення сучасних гейнерів, позбавлених таких недоліків, і сьогодні на ринку спеціалізованого спортивного харчування існує маса гейнерів нового покоління, які не містять шкідливих жирів і простих цукрів, успішно допомагаючи розвинути м'язовий потенціал без шкоди для фігури.

Сьогодні гейнери – це відмінне джерело повноцінного протеїну і правильних калорій для м'язового зростання, а вуглеводи які входять до їх складу – надійне сховище енергетичних запасів організму. Без вуглеводів, цінний білок, що потрапляє в організм, нещадно спалюватиметься на кожному тренуванні, зважаючи на це, можна забути про бажану потужну мускулатуру. Компетентні наукові дослідження довели, що спільний прийом вуглеводів і білків значно прискорює синтез протеїну. Встановлена трикратна ефективність білково-вуглеводних сумішей порівняно з виключно прийомом вуглеводів і двократна перевага над прийомом лише протеїну. Тому гейнери, як ніщо інше, підходять для прискореного набору чистої м'язової маси.

Вибираючи гейнер, враховуйте особливості вашого організму. Індивідуальний режим харчування і персональна швидкість обміну речовин вашого тіла мають первинне значення. Дотримуйтесь нехитрих правил, щоб не помилитися з підбором потрібного саме вам продукту.

Варті уваги продукти:

  • Mass від Scitec Nutrition
  • Mass 20 від Scitec Nutrition
  • Muscle Juice Revolution від Ultimate Nutrition
  • Serious Mass від Optimum Nutrition